https://www.agr-gps-app.be

Betrouwbaar AGR-GPS systeem voor de registratie van je mesttransporten en voor ​de registratie van mestritten bij de VLM (Mestbank)

Ben je een erkende mestvoerder en ben je verplicht je mesttransporten te door te sturen de VLM? Dan moet je een AGR-GPS systeem gebruiken.

Sinds begin 2012 geldt de verplichting dat, indien een erkende mestvoerder een transportmiddel inzet voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen, uitgerust moet zijn met een AGR-GPS systeem. De signalen die geregistreerd worden, gaan via een GPS computerserver rechtstreeks in realtime naar de Vlaamse Mestbank. (VLM)

Daarnaast moet het chassis van elke erkende oplegger of aanhangwagen met een sensor worden uitgerust. Deze sensor geeft aan met welke laadruimte het mesttransport moet gebeuren.

Met een All-Connects AGR-GPS systeem kan je erop vertrouwen dat de verplichte registratie van je mestritten volledig correct, snel en volledig wordt verstuurd volgens de opgelegde richtlijnen van de VLM mestbank. 


De hardware kan snel geplaatst worden waardoor je meteen weer aan de slag kan gaan. Het toestel is stoot- en waterbestendig dankzij een solide behuizing.

Klik hieronder om te weten wat je nodig hebt.

www.agr-gps.com
Klik hier